Vali İlhami Aktaş'ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Gündem 10.11.2025 - 10:14, Güncelleme: 10.11.2025 - 10:14 289 kez okundu.
 

Vali İlhami Aktaş'ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı yayımladı.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü 87. ölüm yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz” dedi. Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajının tam metni: Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü 87. ölüm yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz. Bağımsızlık mücadelesindeki önderliğiyle bütün dünyanın mazlum milletlerine örnek bir lider olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş uygarlık hedefleri doğrultusunda kararlı adımlarla ilerleyerek güçlü devletlerarasındaki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilkeleriyle aydınlattığı yolda kararlılıkla yürüyen Aziz Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile vatanımızı korumak uğruna canını fedakârca ortaya koyarak şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı yayımladı.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü 87. ölüm yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz” dedi.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajının tam metni:

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü 87. ölüm yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz.

Bağımsızlık mücadelesindeki önderliğiyle bütün dünyanın mazlum milletlerine örnek bir lider olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş uygarlık hedefleri doğrultusunda kararlı adımlarla ilerleyerek güçlü devletlerarasındaki yerini almıştır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilkeleriyle aydınlattığı yolda kararlılıkla yürüyen Aziz Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile vatanımızı korumak uğruna canını fedakârca ortaya koyarak şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.