Gürhan Çokgezer’den İnegöl’e eğitim çıkarması

Eğitim 08.09.2026 - 17:16, Güncelleme: 08.09.2026 - 17:29 98 kez okundu.
 

Gürhan Çokgezer’den İnegöl’e eğitim çıkarması

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları ve uyum haftası faaliyetleri kapsamında İnegöl ilçesinde kapsamlı bir temas gerçekleştirdi. Protokolün ve hayırseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, halk eğitimi merkezinden özel eğitim okuluna, minik öğrencilerin uyum heyecanından veli seminerlerine kadar pek çok önemli başlık ele alındı.

Bursa eğitim camiasının dinamik yapısını güçlendirmek ve yeni döneme eksiksiz girmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, İnegöl ilçesinde geniş katılımlı bir inceleme programı icra etti. Eğitim kalitesini artıracak yatırımların yakından takip edildiği programa; İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Ünel, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Kılıç ve Soner Can, İnegöl İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü yöneticileri ile eğitime katkılarıyla öne çıkan hayırsever iş insanı Selçuk Teşik katıldı. ​ İnegöl Halk Eğitimi Merkezinde Hayat Boyu Öğrenme Vurgusu İnegöl'deki temaslarına İnegöl Halk Eğitimi Merkezi ziyaretiyle başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, merkez bünyesinde yürütülen hayat boyu öğrenme faaliyetlerini, atölye çalışmalarını ve devam eden kursları yerinde denetledi. Usta öğreticiler ve kursiyerlerle birebir sohbet eden Çokgezer, vatandaşların mesleki beceri kazanmasında ve kişisel gelişiminde halk eğitimi merkezlerinin kritik bir rol oynadığını vurguladı. Yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı brifing alan Çokgezer, kurum yöneticilerine ve özverili çalışmalarından ötürü tüm eğitim neferlerine teşekkür etti. Özel Eğitime Güç Katacak Yatırım: Neslihan-Halil Teşik Özel Eğitim Okulu Ziyaret programının en anlamlı duraklarından biri, hayırsever iş insanı Selçuk Teşik tarafından İnegöl’e kazandırılan Neslihan-Halil Teşik 1. Kademe Özel Eğitim Okulu inşaat alanı oldu. İnşaat sahasında incelemelerde bulunarak projenin son durumu hakkında bilgi alan Gürhan Çokgezer, özel gereksinimli bireylerin toplumsal hayata katılımını ve nitelikli eğitim almalarını sağlayacak bu yatırımın bölge için büyük bir kazanç olduğunun altını çizdi. Çokgezer, eğitime sunduğu hayati katkı ve örnek duyarlılıktan dolayı hayırsever iş insanı Selçuk Teşik’e teşekkürlerini iletti. Vehbi Koç İlkokulunda Uyum Heyecanı ve Ailelerle Buluşma Programın finalinde Vehbi Koç İlkokulu'nu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ve beraberindeki protokol heyeti, okula yeni adım atan minik öğrencilerin uyum haftası heyecanına ortak oldu. Okul bahçesinde renkli görüntülerin oluştuğu HOBA ve çeşitli oyun etkinliklerinde çocukların neşesine ortak olan Çokgezer, onlarla yakından ilgilendi. Ardından okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek yeni dönem planlamalarını değerlendiren Çokgezer, velilere yönelik düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldı. Ailelerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Çokgezer, çocukların okul uyum sürecinde aile-okul iş birliğinin önemine dikkat çekerek, yeni eğitim-öğretim yılının tüm Bursa ve İnegöl eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları ve uyum haftası faaliyetleri kapsamında İnegöl ilçesinde kapsamlı bir temas gerçekleştirdi. Protokolün ve hayırseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, halk eğitimi merkezinden özel eğitim okuluna, minik öğrencilerin uyum heyecanından veli seminerlerine kadar pek çok önemli başlık ele alındı.

Bursa eğitim camiasının dinamik yapısını güçlendirmek ve yeni döneme eksiksiz girmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, İnegöl ilçesinde geniş katılımlı bir inceleme programı icra etti.

Eğitim kalitesini artıracak yatırımların yakından takip edildiği programa; İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Ünel, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Kılıç ve Soner Can, İnegöl İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü yöneticileri ile eğitime katkılarıyla öne çıkan hayırsever iş insanı Selçuk Teşik katıldı.

İnegöl Halk Eğitimi Merkezinde Hayat Boyu Öğrenme Vurgusu

İnegöl'deki temaslarına İnegöl Halk Eğitimi Merkezi ziyaretiyle başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, merkez bünyesinde yürütülen hayat boyu öğrenme faaliyetlerini, atölye çalışmalarını ve devam eden kursları yerinde denetledi.

Usta öğreticiler ve kursiyerlerle birebir sohbet eden Çokgezer, vatandaşların mesleki beceri kazanmasında ve kişisel gelişiminde halk eğitimi merkezlerinin kritik bir rol oynadığını vurguladı. Yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı brifing alan Çokgezer, kurum yöneticilerine ve özverili çalışmalarından ötürü tüm eğitim neferlerine teşekkür etti.

Özel Eğitime Güç Katacak Yatırım: Neslihan-Halil Teşik Özel Eğitim Okulu

Ziyaret programının en anlamlı duraklarından biri, hayırsever iş insanı Selçuk Teşik tarafından İnegöl’e kazandırılan Neslihan-Halil Teşik 1. Kademe Özel Eğitim Okulu inşaat alanı oldu.

İnşaat sahasında incelemelerde bulunarak projenin son durumu hakkında bilgi alan Gürhan Çokgezer, özel gereksinimli bireylerin toplumsal hayata katılımını ve nitelikli eğitim almalarını sağlayacak bu yatırımın bölge için büyük bir kazanç olduğunun altını çizdi. Çokgezer, eğitime sunduğu hayati katkı ve örnek duyarlılıktan dolayı hayırsever iş insanı Selçuk Teşik’e teşekkürlerini iletti.

Vehbi Koç İlkokulunda Uyum Heyecanı ve Ailelerle Buluşma

Programın finalinde Vehbi Koç İlkokulu'nu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ve beraberindeki protokol heyeti, okula yeni adım atan minik öğrencilerin uyum haftası heyecanına ortak oldu.

Okul bahçesinde renkli görüntülerin oluştuğu HOBA ve çeşitli oyun etkinliklerinde çocukların neşesine ortak olan Çokgezer, onlarla yakından ilgilendi. Ardından okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek yeni dönem planlamalarını değerlendiren Çokgezer, velilere yönelik düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldı. Ailelerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Çokgezer, çocukların okul uyum sürecinde aile- okul iş birliğinin önemine dikkat çekerek, yeni eğitim-öğretim yılının tüm Bursa ve İnegöl eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.