Bursa Gürsu'dan istihdama 'kollektif' katkı

04.02.2022 - 11:31, Güncelleme: 04.02.2022 - 11:31 2136+ kez okundu.
 

Bursa Gürsu'dan istihdama 'kollektif' katkı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde istihdama yönelik hayata geçirdiği Kollektif Kariyer Merkezi, iş bulma ihtiyacı olan kişilerle, işçi alımı yapacak firmaları buluşturmaya devam ediyor. BURSA (İGFA) - Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi koordinasyonuyla, Gürsu Belediyesi hizmet binasında, Beybi Firması yetkililerince gerçekleştirilen istihdam buluşmasında 120 kişi iş görüşmesinde bulundu. İstihdam buluşması kapsamında; üretim işçisi, kalite kontrol görevlisi, kimyasal hazırlama işçisi, vardiya sorumlusu işlerinde çalıştırılmak üzere, ön görüşme sonrası yapılan mülakatlarla değerlendirilen100 kişinin istihdamı sağlandı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hem iş arayan, hem de personel ihtiyacı olan firmalara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, bu sayede bin 300 kişinin iş sahibi olmasını sağladıklarını söyledi. Başkan Işık, istihdam seferberliğine katkı sunmak amacıyla dikkate değer bir çaba ortaya koyduklarını belirterek, "İstihdam odaklı hassasiyetimize verdikleri destek için Beybi firması yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Başvuru yapan kardeşlerimize ve firmamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde istihdama yönelik hayata geçirdiği Kollektif Kariyer Merkezi, iş bulma ihtiyacı olan kişilerle, işçi alımı yapacak firmaları buluşturmaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi koordinasyonuyla, Gürsu Belediyesi hizmet binasında, Beybi Firması yetkililerince gerçekleştirilen istihdam buluşmasında 120 kişi iş görüşmesinde bulundu.

İstihdam buluşması kapsamında; üretim işçisi, kalite kontrol görevlisi, kimyasal hazırlama işçisi, vardiya sorumlusu işlerinde çalıştırılmak üzere, ön görüşme sonrası yapılan mülakatlarla değerlendirilen100 kişinin istihdamı sağlandı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hem iş arayan, hem de personel ihtiyacı olan firmalara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, bu sayede bin 300 kişinin iş sahibi olmasını sağladıklarını söyledi. Başkan Işık, istihdam seferberliğine katkı sunmak amacıyla dikkate değer bir çaba ortaya koyduklarını belirterek, "İstihdam odaklı hassasiyetimize verdikleri destek için Beybi firması yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Başvuru yapan kardeşlerimize ve firmamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.