HKMO BURSA ŞUBESİ’NDE SEÇİM HEYECANI

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi, 26-27 Şubat 2022 tarihinde 16. Olağan Genel Kurulunu ve Seçimini gerçekleştirecek.

Genel kurul öncesinde mevcut Başkan Başar Bulut, BAOB Yerleşkesi’nde düzenlenen toplantıyla Demokrat Harita Mühendisleri Grubu adına başkan adaylığını açıkladı.

Açıklamaya HKMO Bursa Şubesi eski başkanlarından Ufuk Ay, Celil Çolak, Ali Faruk Çolak ve üyeler de katıldı.

Başkan Bulut, Demokrat Harita Mühendisleri Grubu olarak 15. dönemde oda üyelerine hizmet etmekten onur duyduklarını belirterek, “Görevimiz boyunca dürüst, tarafsız, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Oda için üye değil, üye için oda yönetimi ilkesini benimsedik. Şube çalışmalarını daha etkili ve dinamik bir şekilde sürdürebilmek, faydalı ve doğru meslek politikaları üretebilmek, her platformda mesleğimizi savunabilmek adına tecrübe ve gençlik enerjimizi birleştirerek birlikte yönetim sözüyle yeniden adayız” dedi.

Başar, 16. dönemde de mesleklerinin ve meslektaşlarının sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında istişare kültürü ile oda üyeleriyle birlikte hareket edeceklerini dile getirdi.