vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

Erdoğan: 'Biz artık AB'den gelecek parayı da istemiyoruz'

Siyaset 02.03.2020 - 23:32, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2188+ kez okundu.
 

Erdoğan: 'Biz artık AB'den gelecek parayı da istemiyoruz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Borisov ile yaptığı ortak basın toplantısında "Biz artık AB'den gelecek parayı da istemiyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...   "İdlib'de 1 buçuk milyon insan evlerini terk etmiş ve sınırlarımıza dayanmış bir vaziyette bekliyor. 4 milyondan fazla sığınmacıya 9 yıldır ev sahibi yapan Türkiye'nin durumunu anlaşmış değiller. " “AB üyesi ülkelerin önde gelenleri, bizim sınırlara yürüyen mültecilerle ilgili Türkiye'nin burada yanlış yaptığını söyleyecek kadar çifte standart uyguluyorlar. Hani adil yük ve sorumluluk paylaşımı” "AB 18 Mart bildirisinin gereklerini tam olarak yerine getirmemiştir. AB bugün de çifte standart uygulamaktadır. Bakınız hala AB üyesi ülkelerin önde gelenleri bizim sınırlara şu anda yürüyen mültecilerle ilgili Türkiye'nin burada yanlış yaptığını söyleyecek kadar çifte standart uyguluyorlar."   "Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hele hele Yunan askerinin bugün 2 kişiyi öldürmesi, 1 kişinin de ağır yaralanması özellikle bu süreci olumsuz etkilemiştir. Bunların uluslararası göç hukukuna da saygıları yok”  “Şimdi bu ara görüşüyoruz, ‘size 1 milyar avro göndereceğiz' diyorlar. Kimi aldatıyorsunuz ya. Ben bu akşam sayın başbakana da söyledim. Biz artık bu parayı da istemiyoruz. 40 milyar doları harcayan Türkiye Cumhuriyeti, onların vereceği parayı da bulur, üretir ve harcar. Türkiye'nin onuruyla oynamaya kimsenin hak ve yetkisi yoktur”  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Borisov ile yaptığı ortak basın toplantısında "Biz artık AB'den gelecek parayı da istemiyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

 

"İdlib'de 1 buçuk milyon insan evlerini terk etmiş ve sınırlarımıza dayanmış bir vaziyette bekliyor. 4 milyondan fazla sığınmacıya 9 yıldır ev sahibi yapan Türkiye'nin durumunu anlaşmış değiller. "

“AB üyesi ülkelerin önde gelenleri, bizim sınırlara yürüyen mültecilerle ilgili Türkiye'nin burada yanlış yaptığını söyleyecek kadar çifte standart uyguluyorlar. Hani adil yük ve sorumluluk paylaşımı”

"AB 18 Mart bildirisinin gereklerini tam olarak yerine getirmemiştir. AB bugün de çifte standart uygulamaktadır. Bakınız hala AB üyesi ülkelerin önde gelenleri bizim sınırlara şu anda yürüyen mültecilerle ilgili Türkiye'nin burada yanlış yaptığını söyleyecek kadar çifte standart uyguluyorlar."

 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hele hele Yunan askerinin bugün 2 kişiyi öldürmesi, 1 kişinin de ağır yaralanması özellikle bu süreci olumsuz etkilemiştir. Bunların uluslararası göç hukukuna da saygıları yok”

 “Şimdi bu ara görüşüyoruz, ‘size 1 milyar avro göndereceğiz' diyorlar. Kimi aldatıyorsunuz ya. Ben bu akşam sayın başbakana da söyledim. Biz artık bu parayı da istemiyoruz. 40 milyar doları harcayan Türkiye Cumhuriyeti, onların vereceği parayı da bulur, üretir ve harcar. Türkiye'nin onuruyla oynamaya kimsenin hak ve yetkisi yoktur”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar