vip
Yıldırım Belediyesi
Yıldırım Belediyesi

BATISİAD, BOSNA SAVAŞININ EFSANE KOMUTANINI AĞIRLADI

Sektörel 01.03.2020 - 07:16, Güncelleme: 14.04.2021 - 16:59 2488+ kez okundu.
 

BATISİAD, BOSNA SAVAŞININ EFSANE KOMUTANINI AĞIRLADI

Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD), Bosna-Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in Kolordu Komutanlığını yapmış, Bosna Savaşı'nın en önemli komutanlarından biri olan emekli Albay Şerif Patkoviç’i konuk etti.

BATISİAD Başkanı Ahmet Er ev sahipliğinde Dernek merkezinde gerçekleşen toplantıda; Bursa İlahiyat Mezunları Derneği (BİLDER) Başkanı Mükerrem Özdemir ve BATISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Tarihe mal olmuş önemli bir komutanı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden BATISİAD Başkan Ahmet Er, başta merhum Aliya İzzetbegoviç olmak üzere savaşta hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet diledi. “Bosna’nın bizdeki yeri ayrı” Bosna Hersek’in Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Er, “Balkanlara hitap eden bir iş adamları derneği olarak, Bursa’mıza ve ülkemize değer katmak ve Balkanlara olan ihracatımızı daha da arttırma hedefindeyiz. Bosna Hersek de Balkanlar’ın en önemli devletlerinden biri, bize de atalarımızın emanetidir. Bukardeş devletimizin her zaman yanındayız. Sizlere de Bosna’nın bağımsızlık mücadelesindeki büyük emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. “Mücadelemiz sürüyor” BATISİAD’ın konuğu olan Emekli Albay Şerif Patkoviç de, Türkiye’yi ve Bursa’yı kendi evleri gibi gördüklerini belirtti. Bosna Hersek savaşının büyük bir sınav olduğunu söyleyen Albay Patkoviç, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere rahmet diledi. Silahla yapılan savaşın bittiğini ancak ekonomik ve psikolojik savaşın devam ettiğini belirten Albay Patkoviç, mücadelenin sürdüğünü belirtti.
Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD), Bosna-Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in Kolordu Komutanlığını yapmış, Bosna Savaşı'nın en önemli komutanlarından biri olan emekli Albay Şerif Patkoviç’i konuk etti.

BATISİAD Başkanı Ahmet Er ev sahipliğinde Dernek merkezinde gerçekleşen toplantıda; Bursa İlahiyat Mezunları Derneği (BİLDER) Başkanı Mükerrem Özdemir ve BATISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

Tarihe mal olmuş önemli bir komutanı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden BATISİAD Başkan Ahmet Er, başta merhum Aliya İzzetbegoviç olmak üzere savaşta hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet diledi.

“Bosna’nın bizdeki yeri ayrı”

Bosna Hersek’in Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Er, “Balkanlara hitap eden bir iş adamları derneği olarak, Bursa’mıza ve ülkemize değer katmak ve Balkanlara olan ihracatımızı daha da arttırma hedefindeyiz. Bosna Hersek de Balkanlar’ın en önemli devletlerinden biri, bize de atalarımızın emanetidir. Bukardeş devletimizin her zaman yanındayız. Sizlere de Bosna’nın bağımsızlık mücadelesindeki büyük emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“Mücadelemiz sürüyor”

BATISİAD’ın konuğu olan Emekli Albay Şerif Patkoviç de, Türkiye’yi ve Bursa’yı kendi evleri gibi gördüklerini belirtti. Bosna Hersek savaşının büyük bir sınav olduğunu söyleyen Albay Patkoviç, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere rahmet diledi. Silahla yapılan savaşın bittiğini ancak ekonomik ve psikolojik savaşın devam ettiğini belirten Albay Patkoviç, mücadelenin sürdüğünü belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ekosektor.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyeköy yeni bayanlar şişli yeni bayanlar bakırköy yeni bayanlar halkalı yeni bayanlar avcılar yeni bayanlar şirinevler yeni bayanlar bahçeşehir yeni bayanlar taksim yeni bayanlar beşiktaş yeni bayanlar kartal yeni bayanlar kadıköy yeni bayanlar ümraniye yeni bayanlar anadolu yakası yeni bayanlar maltepe yeni bayanlar beylikdüzü yeni bayanlar pendik yeni bayanlar avrupa yakası yeni bayanlar kocaeli yeni bayanlar antalya yeni bayanlar ataköy yeni bayanlar eskişehir yeni bayanlar fethiye yeni bayanlar sakarya yeni bayanlar muğla yeni bayanlar malatya yeni bayanlar denizli yeni bayanlar konya yeni bayanlar kayseri yeni bayanlar ankara yeni bayanlar bursa yeni bayanlar izmir yeni bayanlar